Pavlova torta
Bővebben - More

A tojásfehérjét a csipet sóval robotgéppel verni kezdjük, majd kanalanként adjuk hozzá a porcukrot, folyamatos keverés mellett. A keményítőt rászitáljuk, hozzáadjuk az ecetet és összekeverjük. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre igazgatjuk torta formában a habot és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk és visszavesszük a hőfokot 150 fokra. 60 percig sütjük, szárítjuk a tortát. A tejszínből 2 ek porcukorral habot verünk, a kihűlt tortára simítjuk és megszórjuk gazdagon gyümölcsökkel. Hozzávalók: 4 db tojásfehérje 1 csipet só 7 ek Koronás Porcukor 1 ek keményítő 1 tk ecet 5 dl tejszín 2 ek Koronás Porcukor vegyes gyümölcsök

42 views May 19