Epertorta
Bővebben - More

Piskóta: - 3 db tojás (L-es) - 6 dkg kristálycukor - 6 dkg finomliszt (BL55) - 5 dkg margarin vagy vaj (Lágy) - 0,5 tasak sütőpor Sütés : alsó + felső 180 fokon kb. 20 perc Tortaforma 22 cm Eperkrém: - 25 dkg mascarpone - 25 - 30 dkg eper turmixszolva 5-6 szemet durvára vágni - 2 dl állati tejszín 30% (Aldist vagy s-budget Sparost használok) - 7 dkg porcukor - 1 tasak Dr. Oetker (Expressz zselatin fix) Tejszínes rész + díszítéshez: - 5 dl állati tejszín 30% (Aldist vagy s-budget Sparost használok) - 4 dkg porcukor - 2 tasak Habfix Aldist használtam Ha kedvetek van ezek alapján mehet málnából is!

15 views Jun 4