Fűszeres tökös cheesecake
Bővebben - More

 



Hozzávalók az alaphoz: 25 dkg Detki narancsos gyömbéres mesekeksz 12 dkg puha vaj A töltelékhez: 40 dkg natúr krémsajt 20 dkg sült sütőtök 6 dkg barna cukor 1/2 teáskanál őrölt fahéj 1 kis gyömbér lereszelve 1 csipet szerecsendió lereszelve 1 evőkanál vaníliakivonat 1 dl tejszín habbá verve 1 evőkanál habfixáló

Elkészítés: A kekszet és a vajat dolgozzuk alaposan össze és szórjuk egy kerek torta formába. Oszlassuk el és az alját egy pohár segítségével, egyenletesen tömörítsünk le. Amíg elkészítjük a tölteléket tegyük hűtőbe. A töltelékhez, a tejszín kivételével tegyünk minden hozzávalót egy tálba és botmixerrel dolgozzuk össze. A tejszínt a habfixálóval verjük kemény habbá és forgassuk bele a tökös krémbe. Simítsuk a keksz alapra és tegyük a hűtőbe kidermedni 4-5 órára.

33 views 6 days ago