Kakukkfüves grépfrút fagyi ◾ KÜLÖNLEGES, KRÉMES, GYORS
Bővebben - More

Hozzávalók 12 db-hoz: 3 dl rózsaszín grépfrútlé (2 db-ból lett ennyi) 3 db őszibarack 2 ág kakukkfű 10 dkg cukor 4 evőkanál görög joghurt 2 teáskanál porcukor 1. A grépfrútokat félbevágjuk kifacsarjuk és egy lábos öntjük. Az őszibarackokat meghámozzuk, gerezdekre vágva a gyümölcslébe szórjuk. Hozzáadunk 2 ág kakukkfüvet, a cukrot és puhára főzzük kb. 20 perc alatt. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd emeljük ki a két kakukkfű ágat. 2. Átszedjük egy kancsóba és botmixerrel simára pürésítjük. A joghurtot simára keverjük a porcukorral. A fagyi formákat a gyümölcsös lével és a joghurttal váltogatva megtöltjük. Spatulát szúrunk a közepükbe és minimum 4 órára a fagyasztóba tesszük dermedni.

22 views Sep 22