Mi is az a Logókészítő?
A logókészítő egy online eszköz, amely segít logót készíteni, anélkül hogy szükséged lenne grafikai tervezési készségekre. A Zarla logókészítő lehetővé teszi, hogy százakat egyedi logót hozz létre, válaszd ki a kedvencedet, és személyre szabd azt anélkül, hogy különleges képességekre vagy tapasztalatra lenne szükség.

 

Hogyan működik a Zarla logókészítő?
A logód tervezése könnyű a Zarlával. Egyszerűen válaszolj néhány kérdésre a vállalkozásodról vagy márkádról, és a Zarla létrehoz kreatív, profi és egyedi logókat neked. Böngéssz a logótervek között, válaszd ki a kedvencedet, majd személyre szabhatod vagy azonnal letöltheted.

 

Mennyibe kerül egy logó létrehozása?
A Zarla egy ingyenes logókészítő. Semmit sem számítunk fel a logóinkért. Ingyenesen tervezhetsz és előnézheted számos egyedi logót különböző tervezésekkel, betűtípusokkal, színekkel és még sok mással. Emellett a kedvenc logódat is ingyen szerkesztheted.

 

Lehet személyre szabni a logómat?
Igen, személyre szabhatod a logódat, bárhogyan is szeretnéd, beleértve az ikon cseréjét valami másra, a betűtípusok és ikonok méretének állítását, valamint a logó minden részének színének megváltoztatását. Csak a képzeleted szab határt.

 

Miért használják az emberek a Zarlát?
A Zarla segít profi logót készíteni anélkül, hogy különleges készségekre lenne szükség. Lehetővé teszi számodra, hogy ingyenesen megtervezd és letöltsd akár százával az egyedi és kreatív terveket, logókat.

 

Jól néznek ki a Zarla által generált logók?
A Zarla jobb logókat tervez a márkádnak, mint bármely más logókészítő.

A Zarla logókészítőt itt találod: zarla.com