Bécsi Császármorzsa
Bővebben - More

Hozzávalók: 6 dl tej,25 dkg búzadara,15 dkg liszt,4 db tojásnak a sárgája és a fehérje szétválasztva,10 dkg mazsola, 4-5 cl rum,10-12 dkg kristálycukor,2 csomag vaníliás cukor vagy egy vanília rúdnak a kikapart belseje,1 db narancsnak a reszelt héja, egy db citromnak a reszelt héja, késhegynyi só, kétszeri kisütésnél 2 x 5 dkg vaj. Kisütése a méretekre kitérve a te saját ízlésednek megfelelően hagyhatod nagyobb darabokra , vagy éppen apró morzsalékra is sütheted ,arra figyelve hogy ne süssük túl mert kiszárad és nem lesz élvezhető a fogyasztása,.Tálaláskor ízlés szerint porcukor, málnaszörp esetleg bármely kedvenc lekvárod, vagy aki nagy csoki rajongó egy finom főzött csoki szósszal nyakon lehet borítani !

56 views Feb 17