laphoz : tojás - 6 db
tej - 300 ml
olaj - 200 ml
liszt - 220 g
cukor - 300 g
kakaó - 70 g
sütőpor - 8 g
vaníliás cukor - 10 g

 

krémhez: tej - 600 ml
kókuszpehely - 100 g
Főzzük fel a keveréket, majd utána szorítsuk ki a tejet és használjuk fel a krémhez
tojássárgája - 2 db
cukor - 150 g
keményítő - 25 g
tej - 100 ml f
ehér csokoládé -150 g
méz - 50 g
Hagyjuk kihűlni a krémet szobahőmérsékletűre
tejszín - 400 ml
feloldott zselatin - 20 g
meggybefőtt - 200 g
áztatáshoz: meggybefőtt lé - 150 ml
Tetejére: kókuszpehely - 50 g
Tepsi mérete 32 X 42 cm
Sütőben 180°C 30 percet
Hűtőben 1 órát