TangZhong összetétel: BL55 Finomliszt: 33g, Víz: 165ml

Főtészta összetétel: BL55 Finomliszt: 600g, Fiss élesztő: 30g, vagy 9g szárított élesztő, Só: 15g, Cukor: 4g, Víz: 270ml

TangZhong: teljes mennyiség Vaj/Margarin: 30g
Az elkészítés menete:
1. TangZhong elkészítése: a liszt és a víz összefőzése/összemelegítése 2-3 percen át, majd az egyveleg szobahőmérsékletűre hűtése
2. Tészta dagasztása a zsiradék utólagos hozzáadásával
3. Tészta érés: 45 perc
4. Tészta osztása 10 x 105g súlyra, majd az így kapott tészták gömbölyítése, sütőlemezre helyezésük, letakarásuk.
5. Kelesztés: 50-70 perc
6. Közvetlen a sütés előtt vízzel való lespriccelésük/átkenésük
7. Sütés: 220C°-ra előmelegített gőzzel telített légterű sütőbe kell behelyezni, majd a hőmérsékletet azonnal csökkenteni 200C°-ra és így sütni 18-21 percig légkeveréses sütési módban. A gőzképző eszköz 12 perc után eltávolítandó!
8. Sütés után közvetlen át kell spriccelni vízzel