600 ml tejszínhab
Konzerv édesített sűrített tej,hideg
280 g étcsokoládé, olvasztott
KÉSZÍTMÉNY 1. Helyezzen egy nagy üveg- vagy rozsdamentes acéltálat a fagyasztóba legalább 15 percre.
2. Egy kis tálban keverjük össze a csokoládét és az édesített sűrített tejet
. 3. Lassú tűzön, állandó keverés mellett főzzük, amíg a keverék felolvad.
4. Hagyjuk kicsit kihűlni.
5. Vegye ki a tálat a fagyasztóból, és adjon hozzá tejszínhabot.
6. Elektromos mixerrel addig verjük, amíg a krém kemény csúcsokat nem kezd formálni.
7. Adjunk hozzá egy nagy kanál tejszínhabot a csokis keverékhez, hogy hígítsa
. 8. A csokoládékeveréket simára keverjük vissza a habtejszínhez, ügyelve arra, hogy a habtejszínt ne keverjük össze, és ne öntsük ki.
9. Öntse egy 9" x 9"-es tepsibe vagy rakott edénybe.
Fedjük le és fagyasztjuk, amíg meg nem áll, körülbelül 4 óra.