1. recept
Hozzávalók:
1/2 kis fehér káposzta (2 csésze)
150 g sajt (cheddar, mozzarella)
2 tojás
190 g tonhalkonzerv (a lazac vagy a szardínia is megfelelő)
Csipet só
1/2 teáskanál fekete bors
1/2 kis vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
4 evőkanál majonéz/tejföl
1-2 tk forró szósz
Olaj a sütéshez
2. recept (4:25-től a videóban )
Hozzávalók:
200 g káposzta
2 evőkanál univerzális liszt
1 tojás
50 ml (1/4 csésze) víz
2 szál újhagyma
1 paradicsom
3 szelet mortadella vagy bármilyen más kolbász
3 szelet Provolone sajt vagy bármilyen
1/2 evőkanál vaj
Petrezselyem (opcionális)
1/2 teáskanál só
1/2 teáskanál fekete bors
1/4 teáskanál chili por
Petrezselyem (opcionális)