1. Nárcisz - A nárcisz a tavasz egyik legismertebb virága, fehér vagy sárga szirmokkal és nagyobb fejű virágokkal.
2. Tulipán - A tulipán szépsége miatt egy népszerű tavaszi virág, amelynek számos színárnyalata létezik, beleértve a pirosat, a sárgát, a rózsaszínt és a fehéret.
3. Gyöngyvirág - A gyöngyvirág egy kis, finom virág, amelynek szirmai fehérek vagy rózsaszínűek, és az ágak mentén jelennek meg.
4. Cickafark - A cickafark egy sűrű virágzat, amelynek szirmai különböző árnyalatokban jelennek meg, beleértve a pirosat, a sárgát, a fehéret és a lila árnyalatait.
5. Szellőrózsa - A szellőrózsa egy nagy virág, amelynek rózsaszín szirmai vannak, és amelyek a kora tavaszi időszakban jelennek meg.
6. Csillagfürt - A csillagfürt színes virágai a tavaszi időszakban bontakoznak ki, és a méhek és a pillangók gyakran keresik fel őket.
7. Kikerics - A kikerics egy kis, narancssárga virág, amelynek szirmai nagyon finomak és a fűben jelennek meg.
8. Szegfű - A szegfű kis virágai a tavasz folyamán nyílnak ki és hosszú szárának köszönhetően mutatós dísze a kerteknek.
9. Orgona - Az orgona intenzív illatú, szép virágai a tavaszi időszakban jelentkeznek.
10. Ibolya - Az ibolyák apró, de szép virágai a tavaszi időszakban nyílnak ki, és a kertekben gyakran előfordulnak.
11. Bársonyvirág - A bársonyvirág egy nagy, piros virág, amelynek szirmai vékonyak és texturáltak, mint a bársony.
12. Cseresznyevirág - A cseresznyevirág egy apró, rózsaszín vagy fehér virág, amely a cseresznyefák ágain jelenik meg, és jelzi, hogy eljött a tavasz.
13. Krókusz - A tavasszal virágzó krókusz. Általában kis méretűek, karcsú levelekkel és színes virágokkal, amelyek lilától és kéktől a fehér, sárga és rózsaszínig terjednek.
14. Hóvirág - A hóvirág (Galanthus nivalis) egy kis termetű, fehér virágú növény, amely a kora tavaszi hónapokban virágzik.
15. Tavaszi kankalin - A tavaszi kankalin (Primula veris) egy kis termetű, sárga virágú növény, amely a tavasz első hónapjaiban virágzik.