Az alábbiakban felsoroljuk a világ 10 legolcsóbb országát nyaralás céljából, ahol biztonságosan és relatíve kedvező árak mellett élvezhető a csodálatos természeti és kulturális látnivalókban gazdag környezet:

1. Egyiptom

Egyiptom gazdag kulturális öröksége mellett számos természeti csodával is büszkélkedhet, például a Nílus folyóval, a Vörös-tengerrel, valamint a Sivatagi-fennsíkkal.

 

2. India

India az egyik legváltozatosabb és legérdekesebb országok közé tartozik az egész világon. Az ország gazdag történelemmel, kultúrával és természeti szépségekkel rendelkezik, valamint számos világhírű nevezetességgel, mint például a Tádzs Mahal, az Amber Fort, a Gangesz folyó és a Himalája hegység.


3. Kolumbia

Kolumbia egy dél-amerikai ország, amely a Karib-tenger, az Atlanti-óceán és a Csendes-óceán partjainál található. Az ország gazdag természeti szépségekben, kulturális örökségekben és történelmi nevezetességekben, valamint világhírű kávéültetvényeiről ismert.


4. Sri Lanka

Sri Lanka egy szigetország Dél-Ázsiában, amely az Indiai-óceánban található. Az ország sokféle látnivalót kínál az utazók számára, beleértve a történelmi helyszíneket, kulturális örökségeket, gyönyörű strandokat, nemzeti parkokat és vadállatokat.


5. Tunézia

Tunézia egy észak-afrikai ország, amely a Földközi-tenger partján fekszik, és híres a történelmi látnivalóiról, kulturális örökségéről, homokos strandjairól és az éghajlatról.


6. Marokkó

Marokkó az észak-afrikai térség egyik legérdekesebb és legvonzóbb országai közé tartozik. Gazdag kulturális örökséggel, mesés tájjal és ételekkel, lenyűgöző építészettel és izgalmas utazási élményekkel várja az utazókat.


7. Zanzibár

Zanzibár egy lenyűgöző trópusi sziget Tanzániában, Afrika keleti partjainál. A sziget gazdag kultúrával és történelemmel rendelkezik, gyönyörű tengerpartokkal, trópusi erdőkkel és vadállatokkal, valamint kiváló ételekkel és bárral. Zanzibár egyedülálló hely, amelynek sikerült megőriznie a hagyományos afrikai és az arab kultúrák keveredéséből született saját kulturális örökségét.


8. Indonézia

Indonézia a világ legnagyobb szigetországa, mely délkelet-Ázsiában található. Az országban számos látványosság található, beleértve a trópusi esőerdőket, a tengerpartokat, a kultúrális helyszíneket, valamint a városokat, mint például Jakarta, Bali és Yogyakarta.


9. Fülöp-szigetek

A Fülöp-szigetek egy délkelet-ázsiai ország, mely az egész világon ismert a gyönyörű trópusi tájai, a homokos tengerpartjai, az egzotikus kultúrája és az ételei miatt. Az ország több mint 7 000 szigetből áll, melyek közül csaknem 2 000 lakott.


10. Vietnám

Vietnám egy gyönyörű délkelet-ázsiai ország, melyet a gazdag történelmi és kulturális öröksége, az ízletes ételei, a gyönyörű tájai és az egzotikus hangulata miatt kedvelnek az utazók. Az országban számos látnivaló található, beleértve a városokat, a történelmi helyszíneket, a trópusi erdőket és a tengerpartokat.