Hozzávalók:
Megjegyzés: A csésze térfogata 250 ml


A tésztához:
120 g (1/2 csésze) lágyított vaj
Egy csipet só.
100 g (1/2 csésze) cukor
3 tojás
240 g (1,5 csésze) liszt
16 g (2 tk) sütőpor
30 g (2 evőkanál) + 45 g (3 evőkanál) tej
15 g (1 evőkanál) kakaó
24 db eper
Tepsi 28x18 cm
180 ℃ hőmérsékleten 30 percig sütjük

 

Krémhez:
9 g (3 teáskanál) zselatin
60 g (4 evőkanál) víz
200 g fehér csokoládé
100g (1/2 csésze) forró tejszín 33%-os zsírtartalommal
300g (1,5 csésze) 33% zsírtartalmú tejszín
30 percig a hűtőben pihentetjük

 

Eperzseléhez:
500 g eper
50 g (1/4 csésze) cukor
2 evőkanál citromlé
9 g (3 teáskanál) zselatin
60 g (4 evőkanál) víz
4 órát a hűtőben pihentetjük

 

Jó étvágyat kívánunk!