Fedezd fel ünnepi étkezésünk különleges ízvilágát, ahol minden étel gondosan válogatott alapanyagokból készült, hogy felejthetetlen élményt nyújtson.
Előételek
- Húsgolyók áfonyaszósszal - Fűszeres húsgolyók édes és savanyú áfonyaszósszal tálalva.
- Sajt és diótál - Különböző sajtok (brie, cheddar, füstölt sajt) és diófélék, aszalt gyümölcsökkel.
- Görög saláta - Feta sajttal, olívabogyóval és friss zöldségekkel.
Főételek
- Sült hal - Fűszerezett egész hal (például pisztráng) citrommal és friss gyógynövényekkel sütve.
- Roston sült sertésszűz - Fűszerekkel pácolt sertésszűz, almás-mustáros szószban tálalva.
- Vegetáriánus töltött paprika - Zöldségekkel és barna rizzsel töltött paprika, fűszeres paradicsomszósszal.