A csésze térfogata 250 ml
A tésztához:
4 tojás fehérje
Egy csipet sót.
120 g (0,6 csésze) cukor
100 g (1,25 csésze) liszt
20 g (2 evőkanál) kukoricakeményítő
1 tk sütőpor
45 g (3 evőkanál) növényi olaj
50 ml (1/5 csésze) tej
50 g (1/2 csésze) mák 
Tepsi 18x28 cm
180 ℃ (356 ℉) hőmérsékleten 30 percig sütjük

Pudinghoz:
4 tojássárgája
16 g (2 tk) vaníliás cukor
40 g (4 evőkanál) kukoricakeményítő
90 g (6 evőkanál) cukor
500 ml (2 csésze) tej
50 g (2 evőkanál) vaj
Hűtőben 1 órát állni hagyjuk 

200 ml (0,8 csésze) tej
13 db omlós keksz

220 g (1 csésze) krémsajt
30 g (2 evőkanál) krémsajt
100 g (1/2 csésze) 33% zsírtartalmú tejszín
4 órát a hűtőben állni hagyjuk 

A csokoládé réteghez:
150 g csokoládé
75 g (3 evőkanál) vaj