Megjegyzés: A csésze térfogata 250 ml A tésztához: 5 tojássárgája Egy csipet sót. 60 g (4 evőkanál) cukor 40 g (3 evőkanál) kakaó 45 g (3 evőkanál) víz 80 g (1/2 csésze) liszt 1 evőkanál kukoricakeményítő 1 tk sütőpor 5 tojás fehérje 60 g (4 evőkanál) cukor Sütőforma 28x18 cm 180 ℉ (356 ℉) hőmérsékleten 25 percig sütjük
Krémhez: 2x9 g (3 teáskanál) zselatin 2x60g (4 evőkanál) hideg víz 600 g (2+1/4 csésze) krémsajt 240 g (2 csésze) porcukor 500 g (5 csésze) áfonya 60 g (4 evőkanál) cukor 2 evőkanál citromlé 2x 250g (1 + 1/4 csésze) 33%-os zsírtartalmú tejszín 3 g (2 teáskanál) zselatin 20 g (1 evőkanál + 1 tk) hideg víz 3 órát a hűtőben pihentetjük