• piskóta

tej (45 ml / 3 evőkanál), növényi olaj (35 ml/2 evőkanál), 1 tk vanília kivonat. 4 tojássárgája. Cukor (25 g / 2 evőkanál tárgylemez nélkül). Liszt (75 g / 2,63 uncia), Sütőpor (1/2 teáskanál). 4 tojás fehérje. Cukor (75 g / 6 evőkanál tárgylemez nélkül). Öntse a tésztát egy 30 x 40 cm-es tepsibe vagy tepsibe. Süssük 170°C-on kb. 13-14 percig, légkeverés nélkül. Vajkrém: 3 tojássárgája. 1 tk vanília kivonat. Cukor (40g/1,4oz). Tej (180 ml/3/4 csésze). Kukoricakeményítő (20g/0,7oz). Vaj (150g/5.3oz).

  • Csokoládé Ganache:

Csokoládé 54-56% (140g/4.9oz). 30%-os forró tejszín (140 ml / 1/2 csésze + 2 evőkanál). Hűtőben hagyjuk kihűlni.

  • Impregnálás:

forró víz (80 ml/1/3 csésze), Cukor (60g/2.1oz).