A tésztához:
4 tojás
150 g (3/4 csésze) cukor
Egy csipet sót
160 g (1 csésze) liszt
30 g (3 evőkanál) kukoricakeményítő.
1 tk sütőpor
35 g (2,5 evőkanál) növényi olaj
90 g (6 evőkanál) forrásban lévő narancslé
A narancs héja
Sütőforma 28x18cm 
Előmelegített sütőben 180°C-on (356℉) 35 percig sütjük

Narancskrémhez:
3 tojás
200 g (1 csésze) cukor
150 g (1,2 csésze) kukoricakeményítő
8 g (1/2 evőkanál) vaníliás cukor
1 l (4 csésze) narancslé
220 g (1 csésze) vaj

Krémhez:
600 g (3 csésze) 33% zsírtartalmú tejszín
90 g (6 evőkanál) cukor
1 narancs
9 g (3 teáskanál) zselatin
60 g (4 evőkanál) víz
A krémet 30 percig a hűtőben állni hagyjuk

A tortát 4 órára hűtőbe tesszük

A csokoládé réteghez:
150 g csokoládé
75 g (3 evőkanál) vaj
15 percig állni hagyjuk.