A tésztához: 3 tojás 90g (3 evőkanál) cukor 8g (1/2 evőkanál) vaníliás cukor Egy csipet só 110g (1/2 csésze + 2 evőkanál) liszt 10g (1 evőkanál) kukoricakeményítő 1 teáskanál sütőpor 30g (2 evőkanál) tej 15g (1 evőkanál) növényi olaj Sütőforma 28x18cm 30 percig süsse a 180℃ (356℉) előmelegített sütőben
A meggypudinghoz: 600g meggy 250g (1 csésze) víz 60g (4 evőkanál) cukor 2 csomag piros tortazselé 250g (1 csésze) víz Hagyja a hűtőben 30 percig
A krémhez: 200g (1 csésze) 33% zsírtartalmú tejszín 300g (1,3 csésze) krémsajt 50g (1/4 csésze) cukor Hagyja a hűtőben 4 órán át