Recept és hozzávalók: A tésztához: 3 tojás 100g (1/2 csésze) cukor Egy csipet só 80g (1/2 csésze) liszt 30g (2,5 evőkanál) kakaópor 1 tk sütőpor 50g (4 evőkanál) növényi olaj 80g dió Sütőforma 28x18cm 30 percig sütni előmelegített sütőben 180℃ (356℉) hőmérsékleten
Az áztatáshoz: 200ml (4/5 csésze) tej 2 evőkanál cukor
A csokoládékrémhez: 2 tojás 120g (0,6 csésze) cukor 60g (1/2 csésze) étkezési keményítő 40g (3,5 evőkanál) kakaópor 600ml (2,4 csésze) tej 160g (2/3 csésze) vaj 30 percig a hűtőben hagyni
A fehérkrémhez: 2 tojás 100g (1/2 csésze) cukor 60g (1/2 csésze) étkezési keményítő 600ml (2,4 csésze) tej 4 órán át a hűtőben hagyni 80g dió