Webkatalógus

Szortírozás: Weboldal neveDátum szerint
Tűzvédelmi oktatás online, elméleti ismeretek
Weboldal címe: Tűzvédelmi oktatás
Kategória:
Weboldal leírása: Tűzvédelmi oktatás, elektronikus formában. Konkrét ismeretek, teszt, részételi igazolás egyben, online.
Teapalota.hu
Weboldal neve: Teapalota.hu
Weboldal címe: Teapalota.hu
Kategória:
Weboldal leírása: Teák, kellékek, hangulatok és közös élmények otthona a Teapalota.hu
Műanyag redőny,  Ablak beépítés, Alumínium redőny, Szúnyogháló, Fém biztonsági Ajtó, Műanyag ablak, Ablakcsere, Műanyag ablak Budapest, Műanyag ajtó, Szellőző utólagos beépítése
Weboldal neve: Tamás-Ablak Kft.
Weboldal címe: tamas-ablak.hu
Kategória:
Weboldal leírása: Miért elengedhetetlen egy jó szúnyogháló? - Műanyag ajtó – kiváló minőség kedvező áron - Miért praktikus egy műanyag ablak? - Műanyag ablak Budapest - Miért jó választás egy fém biztonsági ajtó? - Az alumínium redőny előnyei - Miért szükséges az ablakcsere? - Ablak beépítés profi módon - Szellőző utólagos beépítése - A műanyag redőny előnyei
The Other WorkSpace – Coworking Budapesten
Kategória:
Weboldal leírása: Csak egy Budapesti közösségi iroda. A szolgáltatásainkat próbáljuk a legjobb áron nyújtani de ami a legfontosabb az a tagjaink nyugalma és kényelme!
targonca szerviz
Weboldal neve: Targotechnika
Kategória:
Weboldal leírása: Cégünk a Targotechnika 2001 Kft. 1995-ben alakult, melynek elődje 1992-től a Targépker kft volt. Vállalkozásunk 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás, és alapításunk fő célja volt egy magas színvonalú vevőorientált márkafüggetlen targonca szerviz és alkatrész kereskedelem létrehozása.

Országos targonca javítás
100% Magyar tulajdon
28 éves tapasztalat
Magasan képzett szerviz csapat
8 db mobilszerviz gépjármű
Gyors, precíz munkavégzés
Naprakész ügyfélszolgálat

Dinamikusan fejlődő vállalkozásunk 2000-ben már új telephelyét és megnyitotta Törökszentmiklóson, hogy vidéki a ügyfeleinket gyorsabban ki tudjuk szolgálni. Szervizautóinkkal és magasan képzett szerelőinkkel az ország egész területén állunk ügyfeleink rendelkezésére a nap 24 órájában.