apartman

Bérdi-Bene Vendégház
Kategória:
Weboldal leírása:
Szeged-Szentmihály egyik csendes utcájában található vendégházunk, ahol a parkolóhelyet, a wifi elérést és a légkondícionálót is ingyenes biztosítjuk vendégeinknek.
A családbarát kialakításnak köszönhetően fészekhinta, trambulin és focira, tollaslabdázásra, sütögetésre alkalmas tágas, füves udvar áll rendelkezésre.
A közelben található élelmiszerbolt, cukrászda valamint helyben a Holt-Tisza kínál lehetőséget egy kellemes sétára.
Szeretettel várjuk!
Cherry Apartman
Weboldal neve:
Weboldal címe:
Weboldal leírása:
A Cherry apartman a sárvári fürdő bejáratánál található. Kiváló infrastrukturális környezetben helyezkedik el, otthonos atmoszférát nyújt.
Főbb sajátossága az ápolt kert hangulatos teraszokkal. Vendégeink számára kellemes kombinációs lehetőséget kínál a szabadságérzet és a fürdő által nyújtott vizes élmények összehangolására.
Címkék:
Atmoszféra Apartman
Weboldal neve:
Weboldal leírása:
Apartmanunkat belvárosi miliő öleli körül. Karnyújtásnyira fekszik tőle a sárvári vár, a belvárosi üzletsor butikokkal, kávézókkal, éttermekkel.
Sárvár Gyógy és Wellness fürdője gyalogosan 10 perc sétával közelíthető meg, autóval akár 3 perc alatt is elérhető. Földszinti, tágas, erkélyes, stúdió jellegű apartmanunk, praktikusan kialakított, jól felszerelt konyhasarokkal, fedett gépkocsi parkolóval, valamint városnézéshez ajándék kerékpárokkal vár Önökre.
Címkék:
Emma Apartman Balatonlelle
Weboldal címe:
Weboldal leírása:
Vízparti szállások Balatonlelle központjában
Pe-Ki Apartman
Weboldal neve:
Weboldal címe:
Kategória:
Weboldal leírása:
Modern, minden szükséges eszközzel felszerelt és kényelmes apartmanok.