arckezelés

SHR szőrtelenítés debrecen
Kategória:
Weboldal leírása:
Kozmetikánk egyik fő profilja az SHR szőrtelenítés és IPL bőrfiatalítás.
Kozmetikánkban az SHR végleges szőrtelenítés mellett IPL bőrfiatalítás, fotorejuvenáció, bőrdiagnosztika, anti – aging bőr fiatalítókezelések, orvosi mélyhámlasztás, tűs mezoterápia is megtalálhatók a 40 feletti korosztálynak az alap kozmetikai szolgáltatásaink mellett. Weboldalunkon az új szőrtelenítési és bőrfiatalítási technológia előnyeit mutatjuk be.
Sólyomfi Lélekemelő Kozmetika
Kategória:
Weboldal leírása:
Kozmetikai Szalon Óbuda – Sólyomfi Lélekemelő Kozmetika Budapest
A Sólyomfi Lélekemelő Kozmetika Budapesten, Óbudán végzi szépészeti tevékenységét. Tevékenységi körében a klasszikus arctisztítás mellett megtalálható a gyantázás, waxolás, sminkelés, fül és testékszer behelyezés. Kiegészítő tevékenységként a szempilla építés mellett, lábápolás, műkörömépítés és a fodrászat is megtalálható a szalon kínálatban. A weboldal a tevékenységeket mutatja be.
Natura - Kozmetika Újpest Springday Health Club
Weboldal neve:
Weboldal címe:
Kategória:
Weboldal leírása:
Natura – Kozmetika Újpesten a Springday Health Clubon belül működik. A weboldalon bemutatásra kerülnek a szolgáltatásaim. Széleskörű szolgáltatásaim között a különleges, prémium arckezelésektől kezdve, a végleges vagy tartós szőrtelenítésen át, egészen a professzionális sminkig mindent megtalálsz, amire csak a teljeskörű szépüléshez igényed van.
Tóth Erika Mesterkozmetika
Kategória:
Weboldal leírása:
Személyre szabott GUINOT kezelésekkel várom, különleges egyedi kezelési protokollok biztosítják Vendégeim testi-lelki megújulását! Exkluzív kozmetikai kezeléseim azonnali látványos eredményeket nyújtanak, valamint az otthoni készítményeket konzultáció, személyes tanácsadás után a szalonban megvásárolhatja.
Budai Egészségház
Weboldal neve:
Weboldal leírása:
Dr Fekete Attila plasztikai sebész főorvos vezetésével és Fésűs Nelly ajánlásával. Arckezelések, plasztikai sebészet, arcfiatalító kezelések, testkezelések.