drón

Yuneec ipari drón
Weboldal leírása:
A Dronotic ipari feladatokhoz kifejlesztett drónok forgalmazója és márkaszervizeként van jelen a piacon.
földmérés drónnal
Weboldal leírása:
A földmérések.hu azért jött létre, hogy hatékonyabbá tegye a gazdaságokban felmerülő földmérési feladatokat. A precíziós gazdálkodást támogató területmérés centiméter pontos képet ad a területekről, az így mért adatok hitelesek, pályázatoknál is magabiztosan használhatóak. A földmérés drónnal történik, így taposási kár sem keletkezik azontúl, hogy a földmérés így gyorsabb és pontosabb a hagyományos eljárásoknál. A drónos területméréshez teljes körű segítséget, magas szintű oktatást, és megbízható eszközöket biztosítunk. Méréseink földmérő által akkreditáltak. Keressen minket bizalommal, felmerülő kérdéseire igyekszünk mihamarabb válaszolni.
Abz drone
Weboldal neve:
Weboldal címe:
Weboldal leírása:
Modern gazdaság titka a folyamatos eszköz fejlesztés vagy a modern eszközök használata, csakúgy,mint a mezőgazdasági drónok.
BRAINFUNKERS
Weboldal címe:
Weboldal leírása:
drón videó készítés
Drónvideó készítés euDRONE
Weboldal leírása:
Olyan drónvideókat és fényképeket tudunk készíteni, ami teljesen más szemszögből mutatja meg a témát, mint ami eddig megszokott volt. Magabiztosan repülünk céged telephelyén, egy rendezvényhelyszínen, vagy akár egy nagy értékű ingatlant is be tudunk mutatni drónvideóval.