étterem

Budapest river cruise
Weboldal neve
Kategória
Weboldal leírása
Budapesti városnéző hajóutak, vacsorahajók, sétahajók. Kínálatunk között megtalálsz rövidebb programokat, mint pizza vagy koktélozással egybekötött nézőtűrák, vagy hosszabb egész estés programok több fogásos vacsorával egybekötve. Nem találod a csapatod számára megfelelő programot? Hívj minket, hogy a "build-a-cruise" lehetőséggel saját igényeidhez illő utat szervezz csapatod számára.
All you can eat Budapest
Weboldal leírása
Korlátlan fogyasztást kínáló étterem Budapesti nézőtúra hajóúttal egybekötve.
Címkék
Kakas étterem Budapest
Weboldal leírása
Budapest városközpontjában várja szeretettel kedves vendégeit a Kakas étterem és pizzéria, melyben mindenki megtapasztalhatja a gasztronómia csodáit. Michelin csillagos séfünk mindig igyekszik az összes vendég kedvébe járni. Éttermünk első osztályú fogásainak tökéletes kiegészítője az elmaradhatatlan bor. A felszolgáló személyzetünk igyekeznek tanácsot adni Önnek, hogy a borsos fehérborát, esetleg a balatoni vidéki vörösbort részesíti előnyben, mely tökéletes módon harmonizál a választott ételével.
Étterem Esztergomban
Kategória
Weboldal leírása
Ha Esztergom, akkor a legtöbb utazónak a Bazilika jut eszébe. Szeretnénk, ha a város felkerülne a gasztronómia hazai és nemzetközi térképére is. A 42 Restaurant & Bar tökéletes helyszín, hogy megmutassuk: mindegy, hogy étel vagy ital, reggeli, ebéd vagy vacsora, egy finom koktél, ugyanazzal a lelkesedéssel készítjük el. Az étlap csupán betűk összessége. Ahhoz, hogy megtapasztalhasd a különleges élményt, melyet ideálmodtunk a Széchenyi térre, érdemes szembesülnöd a valósággal. Barna Ádám a magyar konyha egyedi megközelítésének képviselője, csúcs-gasztronómiában szerzett tapasztalatait szereti a magyar ételek egyszerűségével ötvözni. Kihozza az alapanyagokból a legjobbat és ezzel az unalmasnak ítélt fogásokat is új, izgalmas szintre emeli.
Barna Ádám séf
Kategória
Weboldal leírása
Életre keltjük a vidéki gasztronómia varázslatosságát, Esztergom szívében, a Dunakanyar legfestőibb városában. Barna Ádám a magyar konyha újszerű és egyedi megközelítésének jeles képviselője. Utazásai során és a csúcs-gasztronómiában szerzett tapasztalatait szereti a magyar ételek egyszerűségével ötvözni, kihozni az alapanyagokból a legjobbat és ezzel az unalmasnak ítélt fogásokat olyan új, izgalmas szintre emelni, melyek valódi élményszámba mennek.