gasztronómia

Borsdaralo.hu
Weboldal neve
Weboldal címe
Weboldal leírása
A Borsdaralo.hu weboldalon kipróbált recepteket, konyhai praktikákat, valamint gasztronómiával kapcsolatos híreket és cikkeket olvashatsz.
Étterem Esztergomban
Kategória
Weboldal leírása
Ha Esztergom, akkor a legtöbb utazónak a Bazilika jut eszébe. Szeretnénk, ha a város felkerülne a gasztronómia hazai és nemzetközi térképére is. A 42 Restaurant & Bar tökéletes helyszín, hogy megmutassuk: mindegy, hogy étel vagy ital, reggeli, ebéd vagy vacsora, egy finom koktél, ugyanazzal a lelkesedéssel készítjük el. Az étlap csupán betűk összessége. Ahhoz, hogy megtapasztalhasd a különleges élményt, melyet ideálmodtunk a Széchenyi térre, érdemes szembesülnöd a valósággal. Barna Ádám a magyar konyha egyedi megközelítésének képviselője, csúcs-gasztronómiában szerzett tapasztalatait szereti a magyar ételek egyszerűségével ötvözni. Kihozza az alapanyagokból a legjobbat és ezzel az unalmasnak ítélt fogásokat is új, izgalmas szintre emeli.
Barna Ádám séf
Kategória
Weboldal leírása
Életre keltjük a vidéki gasztronómia varázslatosságát, Esztergom szívében, a Dunakanyar legfestőibb városában. Barna Ádám a magyar konyha újszerű és egyedi megközelítésének jeles képviselője. Utazásai során és a csúcs-gasztronómiában szerzett tapasztalatait szereti a magyar ételek egyszerűségével ötvözni, kihozni az alapanyagokból a legjobbat és ezzel az unalmasnak ítélt fogásokat olyan új, izgalmas szintre emelni, melyek valódi élményszámba mennek.
Carol Gasztroműhely – Élményfőzés
Kategória
Weboldal leírása
A Carol Gasztroműhely főzőiskola és főzőkurzus. Élményfőzés kiváló program helyi embereknek és turistáknak is.