Hotel

Boutique hotel Esztergomban
Weboldal neve
Kategória
Weboldal leírása
A Room42 Boutique hotel Esztergom szívében található közel a Bazilikához a Szécheniy tér 23. szám alatt. A szállodába látogatók 6 egyedi lakosztályból, 3 design apartmanból válogathatnak kedvükre. A szálloda egyik különlegessége, a Barna Ádám által vezetett 42 Restaurant & Bar étterem, amely a tavalyi évben bekerült a Magyarországon található legjobb éttermek közé. Ha szeretne patináns környezetben pihenni Esztergomban, akkor a Room42 Boutique hotel sok szerettel várja Önt is.
Lipa Hotel Szentgotthárd
Weboldal leírása
Wellness kikapcsolódás Szentgotthárdon elérhető áron? Látogasson el hozzánk a Lipa Hotelbe, mely az Őrség és Rábavidék lenyűgöző tájain található. Élvezze városunk élményfürdőjét, mert ajándék belépőt adunk az egész családnak!
Hotel kupon Bécs és Prága
Kategória
Weboldal leírása
Szállásutalványok hosszú felhasználhatósággal külföldi városi és wellness szállodákba.

Lipa Hotel és Étterem
Weboldal neve
Weboldal címe
Weboldal leírása
A Lipa Hotelben barátságos és nyugodt környezetben pihenheted ki a mindennapi fáradalmakat. A legfinomabb ételeket fogyaszthatod a hotel saját éttermében. Relaxálhatsz a St.Gotthard Spa & Wellness élményfürdőben. Nekiindulhatsz egy kerékpár túrának. Nézd meg kényeztető csomag ajánlatainkat és tapasztald meg a Lipa hotel vendég szeretetét. Látogass el Szentgotthárdra!
Lipa Hotel
Weboldal neve
Weboldal címe
Kategória
Weboldal leírása
Kedves és figyelmes kiszolgálás vár a Lipa Hotelben. Tapasztald meg a nyugalom és a teljes kikapcsolódás élményét. Csomagjainkban szerepel a svédasztalos reggeli, menüválasztásos vacsora, üdvözlő ital, gyümölcstál bekészítése a szobában, belépő a St.Gotthard Spa & Wellness élményfürdőbe, masszás és szauna. Töltsd nálunk a szabadidődet.