költöztetés

költöztetés árak
Weboldal neve
Weboldal címe
Weboldal leírása
Költöztetés árak
Költöztetés árak Budapesten és Pest megyében. Mi valós, tisztességes költöztetés árakat közlünk a weboldalunkon. Tisztában vagyunk vele, hogy sajnos az utóbbi években a költöztetés árak bizony jelentősen emelkedtek. Ellenben mi mindig igyekszünk még így is az ügyfeleknek talán, ha nem is a legolcsóbb költöztetés árakat adni, de azzal próbáljuk ezt ellensúlyozni, hogy precízen, megbízhatóan és pontosan elvégezzük a vállalt feladatot.

költöztetés árak Budapesten és Pest megyében
Költöztetés árak Díj
Kiszállási díj 8.000.-Ft
Költöztetés teherautó és sofőr 8.000.-Ft/óra
Költöztetés 2 rakodóval 12.000.-Ft/óra
Bútorszerelés egyedi ár alapján
Zongora szállítás egyedi ár alapján
A költöztetés árak 2022.01.03-tól érvényesek. Minden esetben, ha bármi kérdés merülne fel kérem hívjanak bizalommal. Költöztetés árak 8.000.-/Ft a kiszállási díj (a telepről a megadott címre történő kiállás!) 12.000.-/óra amely tartalmaz akár 2 fő rakodót. (Mindenki rakodik) Amennyiben önnek csak a teherautóra és a sofőrre van szüksége akkor az önnek 8.000.- Ft/ kiállási díj és 8.000.- Ft/óra. Bútorszerelés árakkal kapcsolatban kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. A minimum költöztetési vagy szállítási időnk 2 óra.
Szobor szállítás
Weboldal neve
Weboldal leírása
Lakossági és irodaköltöztetés Budapesten és vidékre is. Nehéz tárgyak, páncélszekrények, gépek szállítása garanciával.
Barna Trans
Weboldal leírása
Lomtalanítás, fuvarozás, szállítás Budapesten és az ország egész területén.
Movers.hu teherszállítás
Weboldal leírása
Cégünk páncélszekrény szállítás tevékenysége több évtizedes múltra tekint vissza. 1988-ban alakultunk kisszövetkezetként. Megszűnéséig az egyik legismertebb magyar gyártó, a Toldi vasipari szövetkezet szekrényeit szállítottuk ki vevőkhöz. Számos bank, közintézmény, ékszerész, magánszemély páncélszekrényének szállítását végeztük el az évek során.
Költöztetés
Weboldal neve
Kategória
Weboldal leírása
Fuvarozás, tehertaxi versenyképes áron! Várom hívását. Költöztetés már 20 év tapasztalatával. Költöztetés akár azonnal. Költöztető vállalkozásunk dolgozik a hét minden napján, hétvégén is. Bútorszállítás Budapest Bútortaxi Tehertaxi Költöztetés. Budapesten Pest megyében. Ingyenes árajánlat telefonon kérhető.