Szélvédő javítás

Szélvédő javítás Szigethalom
Weboldal neve
Weboldal leírása
A KTGlass 2019 óta mint magán vállakozás működik szélvédő javító és szélvédő csere szolgáltatóként Szigethalmon. Fejlődésének dinamikáját jellemzi, hogy Szigethalmon létrehozott szélvédő javító és csere műhelye és mobil szolgáltatásnak valamint a folyamatos szolgáltatási terület bővítésnek Köszönhetően Évről évre megduplázza ügyfeleinek számát. Ami a 2022-es évben közel 2000 szélvédő cserét valamint szélvédő javítást jelentett.
Szélvédő javítás
Weboldal leírása
MOBIL SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS AZ ÖN KÉNYELMÉÉRT! HÍVJON MOST, EGYEZTESSÜNK IDŐPONTOT ÉS HELYSZÍNT! +36707557917
Javítás közben
Weboldal leírása
Megsérült a szélvédője? Vállalkozás kőfelverődés javítással és szélvédő repedés javítással foglalkozik Pécs városában és annak környékén. A javítást azonnal elvégzem időpont egyeztetés után. Az elvégzett javításokra 10 év garanciát vállalok.
Előtte
Weboldal leírása
Vállalkozásom szélvédő javítással foglalkozik Pécs városában és környékén. A szélvédő javítás ára töredéke egy szélvédő csere költségének. A javítás maximum 30 percet vesz igénybe. Az elvégzett javításokra örök garanciát vállalok.
Szolnok szélvédő javítás
Weboldal leírása
Amerikai Glass Mechanix technológiával dolgozom, ezért a száz forintosnál nagyobb sérüléseket is meg tudom javítani! Amennyiben meg van az időpont a találkozástól a búcsúzásig fél órát kell a szélvédőjavításra számolnia!

Javítási munkáink eredményét a javító eszközeink is garantálják, melyek jó minőségű termékeket gyártó, nagy múltra visszatekintő cégek kiváló termékei, pl. Glass Mechanix, Metabo, stb.

Országos partner hálozat része vagyok, ezért amennyiben nem Szolnokon keres szélvédő javítót a parnerek alatt megtalálja kollegáim elérhetőségeit!

Szélvédő javítás hétvégén is elérhető, csupán előtte egyeztettni kell!

Szélvédő javítás kiszállással is elérhető, előtte kötelező az egyeztetés!