Hozzávalók:
- 200g keksz
- 100g vaj
- 100g étcsokoládé
- 100g tejcsokoládé
- 100g fehér csokoládé
- 200ml habtejszín
- 1 tk vanília kivonat
- 1 tk instant kávé
- 1 evőkanál rum
- 1 evőkanál méz
- 1 evőkanál kakaópor
- 1 evőkanál porcukor
- 1 evőkanál reszelt kókusz


Elkészítés:

1. Törjük össze a kekszet kisebb darabokra.

 

2. Olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben, majd adjuk hozzá a kekszet. Keverjük össze.

 

3. Helyezzünk sütőpapírt egy tepsire, majd terítsük el rajta egyenletesen a kekszes masszát. Nyomkodjuk le, hogy henger alakú legyen.

 

4. Olvasszuk fel az étcsokoládét vízgőz felett, majd öntsük rá a kekszes alapra. Terítsük el egyenletesen.

 

5. Verjük fel a habtejszínt a vanília kivonattal, amíg kemény habot kapunk.

 

6. Adjuk hozzá az instant kávét, a rumot és a mézet a habhoz, majd keverjük össze.

 

7. Terítsük el a habot egyenletesen az étcsokoládé rétegen.

 

8. Olvasszuk fel a tejcsokoládét vízgőz felett, majd öntsük rá a habrétegre. Terítsük el egyenletesen.

 

9. Olvasszuk fel a fehér csokoládét vízgőz felett, majd öntsük rá a tejcsokoládé rétegre. Terítsük el egyenletesen.

 

10. Keverjük össze a kakaóport, a porcukrot és a reszelt kókuszt egy tálban.

 

11. Szórjuk rá a kakaós keveréket a fehér csokoládé rétegre.

 

12. Hűtsük le a süteményt a hűtőszekrényben legalább 2 órán át.

 

13. Szeleteljük fel és tálaljuk.