Ujjaid hossza elárulhat valamit a személyiségedről. Hasonlítsd össze a mutatóujj és a gyűrűsujj hosszát, majd alább elolvashatod miről árulkodnak személyiségedről.

A. Gyönyörű külsőd van!
Azt mondják, hogy az emberek, akiknél a gyűrűsujj hosszabb, mint a mutatóujj, nagyon szép megjelenésűek. Bájosak, amit mások ellenállhatatlannak találnak. Rámenősek, határozottak és nem probléma számukra a kockázatvállalás. Szakmájuk általában: katona, mérnök, sakkmester, de sikeresek a keresztrejtvényfejtésben is. A tudósok felfedezték, hogy a hosszabb gyűrűsujjú emberek többet keresnek, mint a rövidebb gyűrűsujjúak.

B. Nagy önbizalmad van!
A mutatóujjnál rövidebb gyűrűsujjúaknak nagy az önbizalmuk, tele vannak önbizalommal és egy kissé arrogánsak. Élvezik a magányt és nem szeretik ha szabadidejükben megzavarják őket. Nem az a fajta ember, aki megteszi az első lépést a kapcsolatok terén, de mindig elfogadják és értékelik a kapott figyelmet.

C. Békeszerető vagy!
Azok a személyek, akiknél a gyűrűsujj és a mutatóujj azonos hosszúságú, békeszeretőek és kényelmetlenül érzik magukat ha konfliktusba keverednek. Jól szervezettek és igyekeznek mindenkivel kijönni. Jellemző rájuk, hogy egy kapcsolatban hűségesek, tele gyengédséggel és törődéssel partnerük iránt.