Az idei év 2024 nyertese egyértelműen Vietnám lett, ahol valóban megfizethető áron meglepően magas színvonalú szállodákat találhatsz.


1. Vietnám:
Vietnám gyönyörű tengerpartokkal büszkélkedhet. A szállodák árai kedvezőek, így itt megfizethető luxusban pihenhetsz.

2. Sri Lanka: Sri Lanka tengerpartjai varázslatosak, a kék óceán és a zöldellő hegyek találkozásánál. A szigetországban található legtöbb szálloda megfizethető, kényelmes és barátságos.

3. Indonézia: Indonézia hatalmas szigetvilága számtalan tengerparti élményt kínál. A Bali és Lombok szigeteken található szállodák között megtalálhatóak a megfizethető lehetőségek is.

4. Malajzia: Malajzia gazdag kulturális örökséggel és gyönyörű tengerpartokkal büszkélkedik. A Langkawi és Penang szigeteken található szállodák között kedvező árakon válogathatsz.

5. Thaiföld: Thaiföld híres tengerparti üdülőhelyeiről, mint Phuket és Krabi. Itt a szállodák árai kedvezőek, és a thai vendégszeretet páratlan.

6. Fülöp-szigetek: A Fülöp-szigetek csodálatos tengerpartjai között találhatóak olyan helyek, mint Boracay és Palawan. A szállodák itt is megfizethetőek.

7. Kambodzsa: Kambodzsa tengerpartjai a csendes, homokos partszakaszokról híresek. A Sihanoukville és Koh Rong szigeteken található szállodák között is találsz kedvező árú lehetőségeket.