Az idei év 2024 nyertese Törökország, ahol valóban megfizethető áron meglepően magas színvonalú szállodákat találhatsz.

1. Törökország: Törökország partjai változatosak, és a tengerparti városokban élénk élet zajlik. Itt találhatunk megfizethető szállásokat és gyönyörű homokos strandokat.

2. Albánia: Albánia partjai is vonzóak, és a Dhermi vagy Ksamil nevű strandokon élvezhetjük a napfényt és a tengerparti hangulatot.

3. Bulgária: Bulgária Fekete-tengeri partjai közül a Sunny Beach és a Golden Sands népszerűek. Itt is találunk megfizethető szállásokat és élvezhetjük a homokos tengerpartokat.

4. Olaszország: Olaszországban a déli részen, például Puglia vagy Calabria területén találhatunk olcsóbb tengerparti szállásokat. A tengerparti falvak és városok autentikus hangulatot nyújtanak.

5. Spanyolország: Spanyolországban a La Concha Beach Donostia-San Sebastian városában egy gyönyörű, olcsó tengerparti úti cél.

6. Görögország: Elafonissi Beach Görögországban egy másik kedvelt tengerpart, ahol a homok rózsaszínű és a víz kristálytiszta.

7. Franciaország: Franciaországban a déli részen, például a Languedoc-Roussillon régióban találhatunk olcsóbb tengerparti lehetőségeket.

8. Montenegro: Montenegro partjai is vonzóak, például Budva vagy Ulcinj.

9. Horvátország: Horvátországban a Zadar régióban vagy a Makarska Riviérán találhatunk megfizethető tengerparti szállásokat.

10. Portugália: Portugália Falésia Beach-je Olhos de Agua városában egy gyönyörű, olcsó tengerparti úti cél.