Megjegyzés: A csésze térfogata 250 ml A tésztához: 6 tojás 200 g (1 csésze) cukor 200 g (1 + 1/4 csésze) liszt 16 g (2 tk) sütőpor 45 g (3 evőkanál) növényi olaj 45 g (3 evőkanál) forrásban lévő víz 120 g (1 csésze) pörkölt földimogyoró Sütőforma 28x18 cm 180 ℉ (356 ℉) hőmérsékleten 40 percig sütjük
Karamell krémhez: 200 g (1 csésze) cukor 200g (1 csésze) 33% zsírtartalmú tejszín 50 g (2 evőkanál) vaj 600 g (2,5 csésze) krémsajt 3 evőkanál cukor 600 g (3 csésze) 33% zsírtartalmú tejszín 60 g (1/2 csésze) pörkölt földimogyoró
4 órát a hűtőben állni hagyjuk.