Megjegyzés: A csésze térfogata 250 ml Hozzávalók: A tésztához: 4 tojás Egy csipet sót 100 g (1/2 csésze) cukor 70 g (1/3 csésze) növényi olaj 50 g (3 evőkanál) tej 160 g (1 csésze) liszt 1 tk sütőpor Sütőforma 24 cm 180 ℉ (356 ℉) hőmérsékleten 30 percig sütjük Krémhez: 600 g (21,17 oz) krémsajt 300 g (1,5 csésze) 33% zsírtartalmú tejszín. 50 g (1/4 csésze) cukor 300 g (10,58 oz.) eper Feltöltéshez: 500 g (17,64 oz.) eper 50 g (1/4 csésze) cukor 2 zacskó eper ízű torta cukormáz (egyenként 12,5 g) 500 ml (2 csésze) hideg víz 100 g (1 csésze) pirított pehely mandula 4 órát a hűtőben pihentetjük.