A csésze térfogata 250 ml Hozzávalók: A tésztához: 5 tojás Egy csipet sót 150 g (3/4 csésze) cukor 50 g (1/4 csésze) növényi olaj 1 tk sütőpor 120 g (3/4 csésze) liszt 30 g (2,5 evőkanál) kakaópor Sütőforma 18x28cm 180 fokos (356 fokos) előmelegített sütőben kb 35 percig sütjük. A krémhez: 100 g darált mogyoró 30 g (2 evőkanál) cukor 600 g (2,5 csésze) krémsajt 60 g (4 evőkanál) cukor 200g (1 csésze) 33% zsírtartalmú tejszín Áztatáshoz: 100 g (2/5 csésze) tej 1 tk porcukor Hűtőben 2 órát állni hagyjuk. A csokoládé borításhoz: 100 g pirított mogyoró 200 g csokoládé 30 g (2 evőkanál) növényi olaj Hűtőben 15 percig állni hagyjuk.