A tésztához: 4 tojás Egy csipet sót 150 g (3/4 csésze) cukor 160 g (1 csésze) liszt 30 g (2,5 evőkanál) kukoricakeményítő 1 tk sütőpor 90 ml (6 evőkanál) forrásban lévő narancslé 35 g (2,5 evőkanál) növényi olaj Tepsi 32x37cm Előmelegített sütőben 180°C-on (356℉) 25 percig sütjük
Narancslekvárhoz: 3 tojássárgája 30 g (3 evőkanál) kukoricakeményítő 100 g (1/2 csésze) cukor 350 ml (1,4 csésze) narancslé 1 narancs héja 30 g (1,5 evőkanál) vaj Krémhez: 450 g (2 csésze) krémsajt 200g (1 csésze) 33% zsírtartalmú tejszín 60 g (4 evőkanál) cukor