Hozzávalók:
4 tojássárgája
4 tojás fehérje
Puha csúcsig verjük
cukor 120 gr
növényi olaj 30 g
citromlé 40 g
citromhéj 1 teáskanál
Keverjük simára
Liszt 120 g
sütőpor 4g
Tepsi 20 cm
160°C-ra előmelegített sütőben 35 percig sütjük
Három részre vágjuk

Citromos töltelék:
Citromlé 135 g
Citrom héja 1-2 teáskanál
cukor 190 gr
3 tojás
Kukoricakeményítő 10g
Alacsony lángon, folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, amíg besűrűsödik

Krém:
Krémsajt (mascarpone) 200g
Tejszín 33-36% 400g
porcukor 80g
vanília kivonat 1 teáskanál

Impregnálás:
víz 100 g.
cukor 60 gr.
citromlé 15 g
6 órára hűtőbe tesszük