ÖSSZETEVŐK:
sűrített tej 280 g.
étcsokoládé 200 g.
Folyamatos kevergetés mellett addig melegítjük, amíg a csokoládé elolvad.
Tejszín 33-36% 300g
Forraljuk, amíg fel nem forr.
Hűtsük le 30-60 percig.
Keverjük simára.

3 tojás.
Egy csipet só.
cukor 80 g
Verjük legalább 10 percig.
Tej 50 ml (szobahőmérséklet).
növényi olaj 30 ml.
Keverjük simára.

Liszt 80 gr.
Kakaó 20 gr
sütőpor 1 teáskanál.
Alulról felfelé óvatosan, de gyorsan keverjük össze.
Tepsi 20 cm.
180°C-ra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.
Hagyjuk teljesen kihűlni.
Vágja le a tetejét.
2 részre vágjuk.

100 ml meleg tej.
10 gramm kakaó.
35 g whisky (konyak, rum, brandy vagy erős kávé).

Állítsd össze a tortát a videóban látható módon.
Hűtőbe tesszük több órára.
A sütemény felső rétegét a sütőben 5 percig szárítjuk, morzsára daráljuk, a torta oldalát megszórjuk.
Megszórjuk kakaóval.