A tésztához: 3 tojás Egy csipet sót 100 g (1/2 csésze) cukor 30 g (2 evőkanál) növényi olaj 1/2 tk sütőpor 80 g (1/2 csésze) liszt 20 g (1,5 evőkanál) kakaópor Sütőforma 18x28cm Előmelegített sütőben 180 C-on (356 C-on) kb 25 percig sütjük
A habcsókos réteghez: 4 tojás fehérje 200 g (1 csésze) cukor Egy csipet citromsav 200 g pirított dió Süssük 120 ℃ (248 ℉) hőmérsékleten körülbelül 60 percig
A krémhez: 100 g (1/2 csésze) cukor 100g (1/2 csésze) forró tejszín 33%-os zsírtartalommal 35 g (1,5 evőkanál) vaj 200g (1 csésze) 33% zsírtartalmú tejszín 600 g (1 csésze) krémsajt 30 g csokoládé 4 órát a hűtőben állni hagyjuk