Hozzávalók: A tésztához: 250 g (8,82 oz.) liszt Egy csipet sót 80 g (2,82 uncia) cukor 1 tk sütőpor 30 g (1,06 oz.) kakaó 120 g (4,23 oz.) olvasztott vaj 1 tojás Lekvárhoz: 1 üveg meggy 680g (24.00 oz.) 37 g (1,30 oz.) vanília ízű puding (1 csomag)
Sajtos keverékhez: 100 g (3,53 oz.) lágyított vaj 100 g (3,53 oz.) cukor 16 g (0,56 oz.) vaníliás cukor 4 tojás 600 g (21,17 oz.) krémsajt 40 g (1,41 uncia) kukoricakeményítő 100 g (3,53 oz.) tejföl
Mázhoz: 100 g (3,53 oz.) csokoládé 80 ml (2,70 fl oz.) 33% zsírtartalmú tejszín Sütőforma 24 cm 180 C-on (356 ℉) előmelegített sütőben süssük körülbelül 80 percig, majd hagyjuk a sütőben nyitott ajtóval további 30 percig. Hagyja a tortát a hűtőben egy éjszakán át