<p>Hozz&aacute;val&oacute;k: Megjegyz&eacute;s: A cs&eacute;sze t&eacute;rfogata 250 ml A t&eacute;szt&aacute;hoz: 4 toj&aacute;s Egy csipet s&oacute;t 120 g (1/2 cs&eacute;sze + 1 evőkan&aacute;l) cukor 8 g (1 te&aacute;skan&aacute;l) van&iacute;li&aacute;s cukor 60 g (4 evőkan&aacute;l) n&ouml;v&eacute;nyi olaj 80 g (1/2 cs&eacute;sze) liszt 10 g (1 evőkan&aacute;l) kukoricakem&eacute;ny&iacute;tő 30 g (3 evőkan&aacute;l) kaka&oacute;por 1 tk s&uuml;tőpor S&uuml;tőforma 28x18 cm 180 ℃ (356 ℉) hőm&eacute;rs&eacute;kleten 30 percig s&uuml;tj&uuml;k <br />Csokol&aacute;d&eacute; kr&eacute;mhez: 450 g (2 cs&eacute;sze) 30%-os zs&iacute;rtartalm&uacute; tejf&ouml;l (creme fraiche) 300 g csokol&aacute;d&eacute; <br />Kr&eacute;mhez: 300 g (1,3 cs&eacute;sze) kr&eacute;msajt 200g (1 cs&eacute;sze) 33% zs&iacute;rtartalm&uacute; tejsz&iacute;n 50 g (1/4 cs&eacute;sze) cukor <br />Zsel&eacute;r&eacute;teghez: 500 g (4 cs&eacute;sze) m&aacute;lna 1 csomag piros zsel&eacute; 400 g (1,6 cs&eacute;sze) forr&aacute;sban l&eacute;vő v&iacute;z 4 &oacute;r&aacute;t hűtőben &aacute;llni hagyjuk</p>