<p>Hozzávalók: Megjegyzés: A csésze térfogata 250 ml A tésztához: 4 tojás Egy csipet sót 120 g (1/2 csésze + 1 evőkanál) cukor 8 g (1 teáskanál) vaníliás cukor 60 g (4 evőkanál) növényi olaj 80 g (1/2 csésze) liszt 10 g (1 evőkanál) kukoricakeményítő 30 g (3 evőkanál) kakaópor 1 tk sütőpor Sütőforma 28x18 cm 180 ℃ (356 ℉) hőmérsékleten 30 percig sütjük <br />Csokoládé krémhez: 450 g (2 csésze) 30%-os zsírtartalmú tejföl (creme fraiche) 300 g csokoládé <br />Krémhez: 300 g (1,3 csésze) krémsajt 200g (1 csésze) 33% zsírtartalmú tejszín 50 g (1/4 csésze) cukor <br />Zseléréteghez: 500 g (4 csésze) málna 1 csomag piros zselé 400 g (1,6 csésze) forrásban lévő víz 4 órát hűtőben állni hagyjuk</p>