Hozzávalók: Megjegyzés: A csésze térfogata 250 ml A tésztához: 4 tojás Egy csipet sót. 120 g (1/2 csésze + 1 evőkanál) cukor 120 g (3/4 csésze) liszt 1 tk sütőpor A narancs héja 45 g (3 evőkanál) forró narancslé Sütőforma 28x18 cm 180 ℉ (356 ℉) hőmérsékleten 25 percig sütjük Fehér réteghez: 9 g (3 teáskanál) zselatin 60 g (4 evőkanál) víz 300 g (1,3 csésze) krémsajt 50 g (1/4 csésze) cukor 250g (1 + 1/4 csésze) 33% zsírtartalmú tejszín A morzsákat a torta levágott tetejéről 30 percig a hűtőben pihentetjük A sárga réteghez: 500 g (3 csésze) fagyasztott mangó 50 g (1/4 csésze) cukor 200 g fehér csokoládé 100g (1/2 csésze) forró tejszín 33%-os zsírtartalommal 18 g (6 teáskanál) zselatin 120 g (1/2 csésze) víz 400 g (2 csésze) 33% zsírtartalmú tejszín 1 órát a hűtőben pihentetjük Mangózseléhez: 150 g maradék mangópüré 3 g (2 teáskanál) zselatin 20 g (1 evőkanál + 1 teáskanál) víz 3 órát a hűtőben pihentetjük