Megjegyzés: A csésze térfogata 250 ml A tésztához: 2 tojás Egy csipet sót 60 g (4 evőkanál) cukor 80 g (1/2 csésze) liszt 1 tk sütőpor A citrom héja 1 evőkanál citromlé Sütőforma 28x18 cm 180 ℉ (356 ℉) hőmérsékleten 25 percig sütjük
Bogyóhabhoz: 18 g (6 teáskanál) zselatin 120 g (1/2 csésze) hideg víz 500 g (3 csésze) bogyókeverék 50 g (1/4 csésze) cukor 50 ml (1/5 csésze) víz 400 g (2 csésze) 33% zsírtartalmú tejszín 60 g (4 evőkanál) cukor 300 g (1,3 csésze) krémsajt 30 percig a hűtőben állni hagyjuk
A csokoládé réteghez: 330 g (1,5 csésze) krémsajt 200g (1 csésze) 33% zsírtartalmú tejszín 200 g fehér csokoládé 100 g (1/2 csésze) 33% zsírtartalmú tejszín 16 db Savoiardi süti 120 ml (1/2 csésze) 30 percig a hűtőben állni hagyjuk
Zseléréteghez: 3 g (1 teáskanál) zselatin 20 g (1 evőkanál) víz 250 ml (1 csésze) bogyólé Hűtőben 3 órát állni hagyjuk